Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Temmuz 31, 2010, 09:53:21 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt
Duyurular: Kerpe Forum'da web sitemizi sizlere açıyoruz. Web sitemizin ana sayfasında bulunan bölümlere forumda da yer verdik. Sorunuz ya da eklemek istediğiniz yazı, fotoğraf,video varsa ilgili bölüme mesaj yazabilirsiniz.

+  Kerpe Forum
|-+  Kerpe.com - Kerpe
| |-+  Forum
| | |-+  KERPE DE REZALET
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: KERPE DE REZALET  (Okunma Sayısı 876 defa)
muratalemdar
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 05, 2009, 11:38:05 ÖS »

KERPEYE GELEN BU GÜNÜ BİRLİKCİLERDEN BIKTIM USANDIM ADAMLAR YİYİP İÇİP ÇÖPLERİNİ HER YERE ATIYORLAR KAYALIKLARIN ETRAFI SEHİR ÇÖPLÜGÜ GİBİ BUNA KİM DUR DİYECEK
metoz
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2009, 12:52:20 ÖS »

arkadaşım sana katılıyorum.ayrıca eklemek istediğim şeyler var.bu güzelim yerde belediye hizmeti sıfır.koca kerpeye 2 tane temizlik işçisi koymuşlar.görüntü olsun diye.her tarafı bok götürüyor.kayalıkların orası sanki umumi tuvalet kokudan pislikten yaklaşılmıyor.ayrıca pilajların şezlonk istilasına ne demeli havlunu serecek yer bırakmıyorlar sanki herkes şezlonk kiralamak mecburiyetinde ben 12 yıllık buranın sürekli kalan yazlıkçısı olarak önce belediyeyi sonrada bütün bunlara seyirci kalan kerpe halkı ve esnafını kınıyorum.kerpe olarak çok şey kaybediyorlar.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 14 Sorgu ile Oluşturuldu